Mit hoz nekünk az új év?

Minden nap egy új lehetőség

– Mit hoz nekünk az új év?

– 365 lehetőséget.

Minden nap egy új kezdet, minden nap egy új lehetőség. Bár nekem ez a kép totálisan könyörtelen mérce „szagú”. SZÓVAL igyekezzünk elkerülni azt a késztetésünket, hogy minden nap meg akarjuk váltani a világot.

Fontos az egyensúly

Engedélyezz magadnak pihenős, feltöltődős, LUSTA napokat. Hidd el, másnap könnyebb lesz megbirkózni a kötelező dolgokkal! A tested és a lelked is megérdemli és hálás is lesz érte.
HOME OFFICEban pedig a napirend tud jó kis segítség lenni, amibe persze beiktatsz

– kisebb szünetet (pl. egy kávé, tea szünet, egy baráti telefon elintézése, 10 perces jóga) és/vagy
– nagyobb képernyő mentes időszakokat (hosszabb ebéd szünet, séta a közeli parkban, online konzultáció a pszichológusoddal).

Húzd meg a határt!

Klienseimmel sokat beszélgetünk erről, hogyan lehet élhetővé tenni az otthoni munkavégzést, hiszen teljesen egybe csúszott az otthon és a munkahely. Mindannyiuk részéről felmerül az igény a keretek meghúzására, amit úgy „alakítunk” ki, hogy az illeszkedjen a személyes igényekhez és a munkához is, majd értékeljük ezeket, mit és hogy sikerült megvalósítani, ami pedig nem kényelmes, azon változtatunk, hogy ne nehézséget okozzon, hanem megkönnyítse a mindennapokat.

A sikernek több összetevője van

Tehát ne feledkezzünk meg a pihenés, kikapcsolódás, relaxálás és feltöltődés fontosságáról sem. És inkább tekintsünk úgy erre a 365 lehetőségre, hogy ha ma valami nem ment, balul sült el, vagy úgy tűnt, inkább hármat léptünk hátra, mint egyet előre, akkor tegyük át másnapra a megoldást, megvalósítást, hiszen egy éjszakai alvás után reggelt, újult erővel könnyebben meg tudjuk oldani azt, ami ma már nem ment simán.?

Küldj üzenetet

Amennyiben bármilyen kérdésed felmerül, ne habozz, küldj emailt!
A küldött üzenetekre legkésőbb 24 órán belül reagálunk.

Telefonszám

+36 70 425 27 58

Helyszín

1056 Budapest
Váci utca 51.

Rendelési idő

Hétfő-Péntek: 9:00-20:00
Szombat: 10:00-14:00