Pszichológiai konzultáció

Az életünk kérdések, kérdésekre adott válaszok, választások és döntések sorozata. Ha egy kérdésre igent mondok, vagyis valami mellett döntök, akkor azzal egy másik, vagy akár egy sor másik kérdésre nemmel felelek. „A döntés lemondással jár: minden igenhez tartozik egy nem is, minden döntés megsemmisíti a többi alternatívát” (Yalom).

Sokszor ezekhez a döntésekhez rögös út vezet, aminek a megtételében egy ún. segítő kapcsolat kiváló támogatást tud nyújtani.

Ugyanis a pszichológussal történő konzultáció egy segítő kapcsolat, amelyben feltétel nélküli elfogadás, rengeteg empátia és támogatás vár, ahol közelebb kerülhetsz önmagadhoz és önmagad elfogadásához. Ahol elmondhatod, mi nyomja a lelked, milyen kérdéseken kattogsz nap, mint nap, ahol vállalhatod még a csúnya gondolataidat is és ezáltal teljesen feloldódhatsz és önmagad lehetsz. Mert van, amikor már egy baráti beszélgetés nem elég, újra és újra ugyanazokat a köröket futod, elveszettnek és egyedül érzed magad, túl nagy rajtad a napi nyomás, vagy egyszerűen azt sem tudod, mit gondolsz, de azt meg már végképp nem, hogy mit is érzel valójában.

Feltétel nélküli elfogadás,

empátia, támogatás.

A találkozásokat konzultációnak, vagy ülésnek hívjuk.

A konzultáció az a hely és idő, amikor csak rád és a problémára fókuszálunk mindketten. Elindulunk együtt ezen az úton, haladunk és dolgozunk, ameddig szükséges. Türelmesen és empatikusan meghallgatlak, elfogadlak, tükröt tartok, reflektálok. Kész megoldásokat viszont nem árulok a helyzetedre. Hagyom, hogy a lelki munkádat elvégezd és kimondd a saját magad számára szükséges, időszerű és aktuálisan elviselhető felismeréseket. De melletted leszek, és megyek veled az úton lélektámogatóként.

Az alábbi témákkal fordulj hozzám bizalommal:

  • életvezetési problémák
  • kapcsolati nehézségek (partner, családi, munkahelyi)
  • önismeret fejlesztése
  • önértékelési problémák
  • stressz, stresszkezelés
  • felmerült betegség miatti életmódváltással kapcsolatos nehézségek (pl. inzulinrezisztencia, endometriózis, pajzsmirigy problémák)
  • munkahely váltás, munkahelyi konfliktus, felmondás
  • leszerelés, civil életbe lépés
  • külföldre ki-, és visszaköltözés

Küldj üzenetet

Amennyiben bármilyen kérdésed felmerül, ne habozz, küldj emailt!
A küldött üzenetekre legkésőbb 24 órán belül reagálunk.

Telefonszám

+36 70 425 27 58

Helyszín

1056 Budapest
Váci utca 51.

Rendelési idő

Hétfő-Péntek: 9:00-20:00
Szombat: 10:00-14:00