Bemutatkozás

Kaszás Dóra

Okleveles Pszichológus

Életrajzom

Nagykanizsán születtem 1983-ban. A Batthyány Lajos Gimnázium és Egészségügyi Szakközépiskolában érettségiztem, utána pedig elvégeztem a Rendőrtiszti Főiskolát. Ezt követően több, mint 10 évig a közszférában dolgoztam Budapesten, különböző szervezeti egységeknél. A főiskolára bekerülés, majd a szervezetben történő helyt állás mind újabb és újabb önismereti élményeket adott, a pálya elhagyása és egy életszakasz lezárása pedig az akkor már folyamatban lévő önismereti munkám eredménye.

Mivel a személyes fejlődési, tanulási igényem mindig is megvolt, munka mellett pszichológiát tanultam. A Debreceni Egyetemen pszichológia alapképzésre, majd a Pécsi Tudomány Egyetemen mesterképzésre jártam, ahol okleveles pszichológus lettem. Megismertem több módszert, pszichodráma csoportba, egyéni önismeretre járok, használom az OH kártya családot, folyamatosan képzem és fejlesztem magam. Másfél évet Írországban éltem. Jelenleg egyéni pszichológiai tanácsadást és konzultációt tartok online és személyesen. Ezekről bővebb információt a szolgáltatások menüpontban találsz.  

Hitvallásom

A konzultáció azért tud segíteni, mert ez az a hely és idő, amikor csak rád és a problémára fókuszálunk mindketten, és ahol feltárhatod lelked minden apró rezdülését, vállalhatod a csúnya gondolataidat is és ezáltal teljesen feloldódhatsz és önmagad lehetsz, ahol elmondhatod, milyen kérdéseken „kattogsz” nap, mint nap. Mert van, amikor már egy baráti beszélgetés sajnos nem elég, újra és újra ugyanazokat a köröket futod, elveszettnek és egyedül érzed magad, túl nagy rajtad a napi nyomás, vagy egyszerűen azt sem tudod, mit gondolsz, de azt meg már végképp nem, hogy mit is érzel valójában.
Elindulunk együtt ezen az úton, haladunk és dolgozunk, ameddig szükséges. Türelmesen és empatikusan meghallgatlak, elfogadlak, tükröt tartok, reflektálok. Kész megoldásokat viszont nem árulok a helyzetedre. Hagyom, hogy a lelki munkádat elvégezd és kimondd a saját magad számára szükséges, időszerű és aktuálisan elviselhető felismeréseket.

Küldj üzenetet

Amennyiben bármilyen kérdésed felmerül, ne habozz, küldj emailt!
A küldött üzenetekre legkésőbb 24 órán belül reagálunk.

Telefonszám

+36 70 743 0196

Helyszín

1055 Budapest
Markó utca 1/b.

Rendelési idő

Hétfő-Szombat: 8:00-22:00
Vasárnap: megbeszélés szerint