Bemutatkozás

Kaszás Dóra

Okleveles Pszichológus

Rólam

Kaszás Dóra okleveles pszichológus vagyok. Budapest belvárosában tartok felnőttek részére egyéni pszichológiai konzultációt személyesen és online.

Személyes pszichológiai konzultáció

A személyes pszichológiai konzultációk helyszíne Budapest belvárosa, a 1093 Budapest Lónyay u. 18/a szám alatti rendelő.

Online pszichológiai konzultáció

Online pszichológiai konzultációt Skype vagy zoom alkalmazáson keresztül tartok délelőttönként, csütörtökön egész nap, illetve szükség esetén további egyeztetett időpontokban.

Eddigi munkásságom

Az első diplomámat a Rendőrtiszti Főiskolán szereztem, majd több, mint 10 évig a közszférában dolgoztam Budapesten. Pszichológus pályám megkezdése előtt másfél évet Írországban éltem.  A pszichológia alapképzést a Debreceni Egyetemen, míg a mesterképzést a Pécsi Tudomány Egyetemen végeztem el.

Megismertem több pszichológiai módszert, részt vettem állatasszisztált terápiás képzésen, egyéni önismeretre és pszichodráma csoportba járok, használom az OH kártya családot, és folyamatosan képzem, fejlesztem magam. Továbbá 2020 óta egy alkalmazotti támogató program (employee assistance program – EAP) keretében pszichológiai konzultációkat tartok nagyvállalati dolgozók részére pszichés jóllétük megőrzése érdekében.   

Az önismeretre mindig is nagy hangsúlyt fektettem, és a klienseimet is arra biztatom, hogy érdemes önmagukba fektetni, még akkor is, amikor az önismereti munka döcögőssé, nehézkessé válik.

Küldj üzenetet

Amennyiben bármilyen kérdésed felmerül, ne habozz, küldj emailt!
A küldött üzenetekre legkésőbb 24 órán belül reagálunk.

Telefonszám

+36 70 425 27 58

Helyszín

1056 Budapest
Váci utca 51.

Rendelési idő

Hétfő-Péntek: 9:00-20:00
Szombat: 10:00-14:00